Nye indlæg

 

Det er længe siden...

Skrevet af Regitze Schmidt, Alt-i-tekst.dk
12-12-2011 22:25

Ærlig pakkeÆrlighed varer længst.

Det gælder i særdeleshed, når vi kommunikerer.

Nyhedsbreve har det med at sætte fokus på, hvad du kan gøre bedre, billigere og hurtigere ved at købe et kursus, en ny app eller tilmelde dig et særligt foredrag. Det kan du naturligvis gøre, men det er ikke det, Nyhedsbrevet blev til for; hvis det havde været formålet, havde det heddet et Salgsbrev.

Det er længe siden, du har hørt fra os hos Alt-i-tekst.dk. Betyder det, at vi ingen nyheder har haft at fortælle? Det kunne det betyde.

Vi kunne også fortælle, at vi har haft vanvittig travlt – krisen til trods – vil du tro det? Vil det være ærligt? Ja, det vil det!

Naturligvis har vi altid rum og plads til endnu en dejlig kunde, men vi har været så heldige - eller så er vi bare rigtig dygtige - at vore kunder har valgt også at vælge os i krisetider. Det er vi – helt ærligt – stolte over.

Som med bagerens børn og brød - er det klart, at det er vore egne tekster og vort web-site samt vedligeholdelse af adresserne til nyhedsbrevet, der har været nødlidende.

Efter lang tid har vi fået et nyt og opdateret site med en enkel webshop til bl.a. vore eventyr. Vor blog er ikke blevet opdateret siden foråret. Pinligt? Måske, men vor prioritering har været et andet sted. Vi vil forsøge at blogge - jævnligt - i det nye år.

Vi har også samkørt vore adresselister. Hvis du går glip af nogle kommunikative guldkorn i fremtiden, ved du hvorfor. Du kan enkelt tilmelde dig nyhedsbrevet via forsiden på vort site.

2012 bliver uden tvivl et spændende og udfordrende år. Vil du være parat til årets udfordringer – er vi parate til at formidle tekst og oversættelser i samarbejde med dig.

Ærligt talt - vi glæder os!

Du og dine ønskes en rigtig glædelig jul og et fremgangsrigt 2012!

Regitze Schmidt & Michael Ford

 


Kommentarer

  • #1
  • Cammilla Rysgaard
    07-01-2012 00:40
    Dejligt at der er gang i butikken og ja, så er der noget der bliver forsømt. Spændende med de nye tiltag.

    Godt nytår.

    Cammilla Rysgaard


1 

Skriv en kommentar

ABZebra & Alt-i-tekst.dk
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark