Forlaget ABZebra og ABZ, bøger på dansk og engelsk

Livets Billedbog - praktisk håndbog om Tarot. Lizette Ottzen og Regitze Schmidt. UDSOLGT

 
Livets billedbog -  Praktisk håndbog om Tarot   / Udsolgt 

Brugen af tarotkort er som en erkendelsesrejse, og netop derfor kaldes Tarot også for Livets Billedbog. Begyndende med de unge år, den spæde start – enten i livet eller i processen – i Den store Arkanas første kort for at slutte den livslange udvikling i de sidste kort, hvor The World, Universet afslutter.

I Tarot ligger hele den menneskelige visdoms skatkammer. Tarot handler dybest set om at afbalancere de fire elementer, som binder verden og dig som menneske sammen.

Lizette Ottzen, www.cornersofwisdom.dk  & Regitze Schmidt www.regitze-schmidt.dk 

Illustrationer og omslag: Regitze Schmidt

Copyright © 2010, Forlaget ABZebra

109 sider, illustreret, garnbundet.

ISBN: 978-87-91687-02-0

Pris: kr. 248,00 incl. moms

******

Livets Billedbog er så vidt vides den eneste bog på markedet, der ikke er tilknyttet et bestemt sæt kort.

Det betyder, at du kan benytte Livets Billedbog uanset hvilken type kort du har.

 

Anmeldelser:

LIVETS BILLEDBOG er en unik håndbog og det perfekte arbejdsredskab til en forståelse af Tarotkort og deres visdom...formidlet med en begejstring og faglig ekspertise, der gør bogen til inspirerende læsning...på alle niveauer!

Som titlen lover er det en praktisk håndbog om Tarot...og dermed den perfekte start på din egen erkendelsesrejse!

Christian Have - Kommunikationsrådgiver, coach og forfatter www.christianhave.dk

 

Livets Billedbog er en rigtig dejlig bog, hvor kortenes grundenergier bliver skrevet i et sprog, der kan forstås af alle.

Den er fyldt med gode redskaber til at tackle de situationer, der måtte opstå i livet. Den er nem og lige til at gå til.

Illustrationerne er fantastiske, og de fanger kortenes energier på en blid og omsorgsfuld måde.

Lea Eckeroth, Terapeutisk sparringspartner  - www.lea-eckeroth.dk

 

Før denne bog vidste jeg ikke meget om Tarotkort, og efter jeg har læst bogen, føler jeg mig som en ekspert. Bogen er en rigtig god vejledning til dem, der gerne vil bruge Tarotkort i deres liv. Den giver en god vejledning i, hvad de forskellige kort betyder og deres mening. Jeg kan kun varmt anbefale den.

Rene Hjetting, Journalist, PR-rådgiver - www.presswire.dk

 

Livets billedbog redegør i et klart og præcist sprog for de energier, der knytter sig til de 22 arketyper, der afspejler livets rejse i tarottens verden, og som udgøres af den store arkana.

Bogen henvender sig til alle med interesse for tarot, da den på en fornyende måde blander kortene endnu en gang.

Annette Berthelsen, Psykolog

 

Livets billedbog er en velkommen spiller på banen, med sin målrettede, præcise og nede på jorden tilgang til emnet Tarot. Pludselig kan en kritiker som jeg se tarot som livsvisdom og et reelt erhvervsredskab til afklaring, udvikling og fokusering. Med sin indledningsvis fine – og meget konkrete – beskrivelse af Tarot og derefter overskuelige gennemgang af kortene, er bogen et praktisk redskab og opslagsværk.

Sproget er befriende direkte og konkret - og illustrationerne er, hver for sig, en lille historie i sig selv.

Annemette Klæbel, entrepreneur - www.vi-kvinder.dk 

 

 DBC - Dansk BiblioteksCenter, uge 37 2010 - Lektørudtalelse for Livets Billedbog:

..."Kan bruges af alle, der vil vide noget om billedsproget i tarot."

..."denne udmærker sig ved ikke at være knyttet til et bestemt sæt kort."

..."En fin lille bog ... handler om tarot på et teoretisk plan, der så er illustreret."

Camilla Sejerøe

 

Oestrogen.dk - den 29.09.2010

 Tarot: "Livets billedbog" af Lizette Ottzen og Regitze Schmidt

Livets Billedbog er en praktisk håndbog og et arbejdsværktøj til tolkningen og forståelsen af samtlige Tarot kort der findes.

Bogen er velegnet både til nybegynderen og til den mere rutinerede bruger af kortene. Tarotkort hjælper dig med at se livet som det er og skabe balance mellem de fire elementer; Ild, Vand, Luft og Jord, som binder verden, og dig som menneske sammen.

Bogen giver indledningsvis en fin introduktion til hvert af de 4 elementer og til de metoder de to forfatterinder anvender til tolkningen af kortene. Hvert af de 78 kort som et sæt Tarot består af, beskrives enkeltvis og er fulgt at fine illustrationer begået af Regitze Schmidt. Til hver beskrivelse følger også en gennemgang af kortets skyggeside, forstået som mulige arbejdsområder eller vækst metoder i forhold til personen der trækker kortet.

Livets Billedbog er en utrolig brugervenlig og let medgørlig bog, der gør selv den mest tarotskeptiske bare en lille smule nysgerrig.

 Trine Thorendal

 

Omtale: 

Livets billedbog - Af redaktionen / Kvindeguiden.dk - september 2010

Måske har du selv haft lejlighed til at sidde med et tarot-kort. De rigt dekorerede kort, med de stærke tegn og symboler, er i sig selv fascinerende at studere. Men kortene har også, ud over at være interessante at kigge på, en særlig funktion og bruges som spirituelt redskab til at forudsige begivenheder i livet. Tarot-kort har som sådan været kendt og benyttet over det meste af Europa i flere århundrede, og nogen mener, at kortene måske har deres oprindelse i oldtidens Egypten eller Kabbalah.

Oprindeligt blev kortene blot brugt som spillekort, men de smukke kort, med de stærke symboler, blev siden et foretrukken blandt sandsigersker - ikke mindst da en præst i det 17. århundrede påstod at ordet "tarot" stammede fra det egyptiske ord "tar", der betyder "kongelig", og at "ro" skulle betyde "vej", og at ”tarot” således var en "kongelig vej" til visdom. At lingvistikere siden har afvist sammenhængen, har ikke mindsket tarot-kortenes udbredelse eller popularitet, og tarot-kort bruges den dag i dag ofte, som redskab i spirituelle sammenhænge.

Ny bog hjælper med tolkningen

I en ny bog om tarot med titlen ”Livets billedbog”, som udkommer her i september, beskriver forfatteren Lizette Ottzen hvordan tarot-kortene kan bruges til at få klarlagt problematikker i livet. Hendes bog er en håndbog i brugen og tolkningen af tarot-kort.

Indledningsvist forklarer hun, så selv en nybegynder kan følge med, hvordan man bruger tarot-kort:

Sæt dig godt tilrette på et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Formuler meget konkret, hvad det er du vil have svar på. Tænker du på flere emner på én gang, får du ikke det nøjagtige svar. Stil åbne spørgsmål: hvordan, hvorledes, hvilke osv. Stil ikke ja og nej spørgsmål. Det kort du vender til det stillede spørgsmål vil enten belyse en problemstilling eller give dig en bekræftelse/skulderklap. Kortet vil, hvad enten du kan lide det eller ej, vise dig præcis, hvor du kan gå videre ad samme stil, hvor du skal ændre/bearbejde, eller hvor du har nye muligheder.”...

Med det vendte kort, kan man herefter slå op i Lizette Ottzens bog og læse hendes tolkning af kortet. Hvorvidt man med den vil føle sig vejledt eller vildledt, motiveret og inspireret til at handle eller tænke anderledes end man ellers ville have gjort, afhænger nok af hvor åben man er overfor den form for åndelig vejledning. Bag på bogen giver en stribe dygtige erhvervsfolk i hvert fald bogen deres allervarmeste anbefalinger.

248,00 DKK
Livets Billedbog - praktisk håndbog om Tarot. Lizette Ottzen og Regitze Schmidt. UDSOLGT
ABZebra's bøger Bogmærker, postkort, plakater og push-up-zebraer.
 
Varenr.: 8002
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat, Moderne Danske Eventyr I
Varenr.: 8003
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat; Moderne danske Eventyr II
Varenr.: 8004
Bredde 31 cm
Højde 43 cm
69,00 DKK
stk.
Plakat; Den skæve Zebra
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark