Forlaget ABZebra og ABZ, bøger på dansk og engelsk

I Sjælens Spejl - 15 fortællinger fra et spirituelt univers, Regitze Schmidt. UDSOLGT

 

Få eksemplarer tilbage

I sjælens spejl

 
I sjælens spejl består af femten spirituelle noveller, der beskriver en rejse ind i drømmenes og virkelighedens ofte sammenflettede universer.
Forfatteren guider os i tid og rum igennem et kvindesinds følelsesmæssigt åbne landskaber fra hjemstavn til fjerne egne. 
I sjælens spejl er en personlig, men også meget universel samling fortællinger fra en moden og erfaren kvinde om de ting mellem himmel og jord, som ikke altid er, som de synes at være. 
 
Info:
Forfatter: Regitze Schmidt
Paperback - 4-f. omslag
Sideantal: 125
D.kr. 198,00
Udkom 2005
 
Så godt som  udsolgt.

På BogForum i november 2006 var I Sjælens Spejl én af de 19 indstillede bøger til årets debutantpris

 
Short stories til natbordet - mest for kvinder. Her er humor, kærlighed, science fiction og læsestof til fordybelse og eftertanke: Har vi levet før? Er vi i stand til at rejse i tiden? Bliver vi præget af tidligere livs oplevelser - i dette liv? Tag med på en anderledes rejse i nuværende og tidligere liv. 

 

Nogle anmeldelser og kommentarer til I Sjælens Spejl: 

Magasinet Q - 21. november 2005: "Julegavefavoritter - Bøger er altid en gave, der vækker glæde...  I Sjælens Spejl står helt sikker på redaktionens ønskeliste i år:

Spirituelle Fortællinger: Noveller på tværs af Liv og Tid. 15 fine historier som bringer læseren rundt i verden... Sanselige og spirituelle fortællinger som egner sig rigtig godt til vintermørke og stearinlys".

 

Lektørudtalelse - DBC, November 2005:

"Teksterne har deres liv ikke i pointer, men i præcise og tætte sansninger, hvor det, der engang var, bliver nærværende igen......Her er forudanelser og drømme og virkelig, fortid og nutid vævet sammen, som i Et møde med fortiden", hvor en afdød elsket hustru vender tilbage i form af en anden kvinde med den afdødes karakteristiske øjne. Hun medbringer et brev, hvori den afdøde fortæller, at hun har fulgt sin mand og deres børn i alle årene i deres tilværelse i Danmark og nu vil vente på ham hjemme i deres gamle hjem i Israel.

For nogle vil dette være (mulig) virkelighed, og de kan læse med, for sproget fungerer fint, mens skeptikere næppe vil følge med. Altså primært for læsere af åndelig litteratur".

Torben Wendelboe, Dansk BiblioteksCenter 

 

15. november 2005     "Jeg holder så meget af dine fortællinger i I Sjælens Spel - de er så flyldte af dig, dit blik og dit væsen"   Barbro/Sverige 

 

18.01.2007:

"Novellerne er fyldt med sansninger og levende beskrivelser af steder, stemninger og miljø. Her er mulighed for at tage med på en rejse i rum og tid - i både nuværende og tidligere liv".  Journalist og bogredaktør Tina Haag, vi-kvinder.dk 

4. januar 2007: "... en stor fejl, at det ikke blev din bog der vandt debutantprisen! Det er en meget berigende bog, hvor jeg som læser er godt underholdt af tanker, fantasier, erkendelser og hemmeligheder, hvor jeg har følelsen af uuuuhh "hvordan ender dette".      ...absolut en bog jeg er stolt af at have i min bogreol".  Charlotte / Hornbæk 

 

26. april 2008:

"Og så havde vi den store ære at være de første, Regitze læste den bevægende og tankevækkende novelle Et møde med fortiden fra I Sjælens Spejl højt for. At være i selskab med Regitze er et eventyr i sig selv."   Mette Alleslev, Samtaleakademiet. 

7. marts 2008:

"Regitze har lavet en meget smuk og dejlig bog.Hver novelle viser en sekvens af et liv, beskrevet dybfølt og varmt. Disse sekvenser rummer både sjæl og kærlighed.  Jeg sidder tilbage med en følelse af at være meget priviligeret.                         Jeg vil - med glæde - se frem til, at der kommer mere fra Regitzes hånd". Lizette Ottzen, Corners of Wisdom

 

Den 4. maj 2008:

".... Jeg synes, at det er en forunderlig dejlig bog med skønne eventyr og fortællinger blandet på en rigtig skøn måde... Jeg læste bogen med stor begejstring, tak for dejlig læsning"  Kærlig hilsen, Andreas

 

Juni og Juli 2009:

I Sjælens Spejl debatteret i læseklubben på Litteratursiden.dk. 

198,00 DKK
stk.
I Sjælens Spejl - 15 fortællinger fra et spirituelt univers, Regitze Schmidt. UDSOLGT
ABZebra's bøger Bogmærker, postkort, plakater og push-up-zebraer.
 
Varenr.: 8002
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat, Moderne Danske Eventyr I
Varenr.: 8003
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat; Moderne danske Eventyr II
Varenr.: 8004
Bredde 31 cm
Højde 43 cm
69,00 DKK
stk.
Plakat; Den skæve Zebra
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark