Forlaget ABZebra og ABZ, bøger på dansk og engelsk

Eventyret om Den sidste Panda, Michael Ford. Om truede dyrearter og en magisk rejse

 

Den sidste Panda 

Man skal aldrig give op og det gør den ene af hovedpersonerne i dette dejlige eventyr bestemt heller ikke.

Truede dyrearter, vor natur og miljø samt den personlige indsats er underliggende temaer, her hvor vi følger en spændende rejse til Kina for at sikre artens beståen.

En meget lang rejse har sin begyndelse i Zoologisk Have. Vi følger rejsen gennem farefulde og fremmedartede egne, hvor vi møder onde og gode mennesker - og hvor det endog bliver muligt via magien at flyve med ørne.

En ung dreng viser handlekraft og mod, stifter venskab på tværs af kulturer og sikrer, at Peter Panda kan redde artens overlevelse.

Illustrationerne, som er velegnede til at tale om, da de er detaljerede, er i sort/hvid for at have reference til tidligere tiders eventyr, men også for at give både dig, dit barn eller barnebarn mulighed for selv at tænke farver. 

 

Info:
 
Forfatter: Michael Ford
Illustrationer, design og omslag: Regitze Schmidt
Forlag: ABZebra, Sproget i eventyret – eventyret i sproget
Indbundet
Sider: 48
Pris: kr. 149,00
ISBN-nr. 87-989639-2-9
 
Den sidste Panda er det andet eventyr i Eventyrserien.
Eventyret er også udgivet på engelsk: The Last Panda
 
 
Lektørudtalelse, Ulla Møller (2003)
Den ene af to titler fra et nyt dansk forlag, der vil udgive nye danske eventyr. Denne bog er eventyret om Peter Panda, der er opvokset i Zoo i Det lille Land. Da det viser sig, at han måske er verdens sidste panda, fører det ham, direktøren for Zoo, dennes søn og en gruppe zoologer ud på en spændende ekspedition til Kina for at finde en mage til Peter. Efter dramatiske og mystiske hændelser fuldføres missionen. Emnet, den truede kæmpepanda, vil fængsle mange børn fra fem år og opefter og give anledning til snak om truede dyrearter. Historien lever op til ideen om et moderne eventyr, den rummer både facts, spænding, humor og en gammel kinesisk myte.
Bogen er velegnet til oplæsning for de 5-9-årige, og den kan selvlæses fra 9 år. Den er illustreret med smukke om end lidt stive illustrationer i gråtoner, teksten er sat med en åben, letlæst typografi, og så er det i øvrigt imponerende, at se så lækker en udgivelse med tykke glittede sider og et gedigent omslag fra et nystartet forlag.
Den svensk/engelske forfatter er bosiddende i Danmark og har tidligere udgivet fag- og skønlitteratur. Bogen udkommer samtidig på dansk og engelsk, og måske folder sproget og dermed handlingen sig en smule mere ud i den engelske udgave.
149,00 DKK
stk.
Eventyret om Den sidste Panda, Michael Ford. Om truede dyrearter og en magisk rejse
ABZebra's bøger Bogmærker, postkort, plakater og push-up-zebraer.
 
Varenr.: 8002
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat, Moderne Danske Eventyr I
Varenr.: 8003
Bredde 43 cm
Højde 60 cm
98,00 DKK
stk.
Plakat; Moderne danske Eventyr II
Varenr.: 8004
Bredde 31 cm
Højde 43 cm
69,00 DKK
stk.
Plakat; Den skæve Zebra
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark