Udtalelser - testimonials

 

Udtalelser om samarbejde:

June 29, 2012

Agneta Mei Hytten, Manager, Musica Art & MA-music

“Regitze er en fantastisk professionel og hjælpsom samarbejdspartner, der med alle sine store kompetencer og kreative talenter iblandet varme og humor, skaber gode tal på din virksomheds bundlinie.

Gennem netværket Vi Kvinder gav hun min virksomhed synlighed med pressekontakt, tekster og kreativ billedkunst.”

 

 

January 27, 2012

Pia Glavind -Independent Consultant and Speaker, Pia Glavind (business partner)was a consultant or contractor to you

“Regitze er en af de personer, der mestrer formlen: 2+2=5.

Ihærdig og idérig får hun opgaver og mennesker omkring sig til at vokse. Hun ser muligheder, iværksætter og fuldender. I mit samarbejde med Regitze har jeg følt mig i 100 % sikre hænder, nydt hendes rolige sind og store overblik. Når du teamer op med Regitze, skal du være forberedt på at der sker noget.”

 

February 22, 2010

Rene Hjetting  Journalist, Entrepreneur, PressWire (business partner) was a consultant or contractor to you

“Jeg har arbejdet sammen med Regitze på PR siden i flere år og det har altid været en fornøjelse. Jeg kan kun anbefale Regitze”.

 

March 4, 2010

Anne-Marie Hall Henriksen (client) Anne-Marie hired you as a Writer/Editor in 2007 and hired you more than once

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative

“Regitze giver altid ekspert-råd omkring publicering og distribution af bøger. Hun deler gladeligt ud af sine mangeårige erfaring inden for forlagsbranchen og går det ekstra skridt for sine kunder.

Regitze er en dejlig networker og med stor humor og integritet omfavner hun alle, der kommer i hendes nærhed. Jeg kan kun give Regitze mine varmeste anbefalinger.”

 

March 25, 2010

Helene Hjort Knudsen Kommunikationsrådgiver, arkitekt, Hjort Knudsen Komm (business partner) was with another company when working with you

“Regitzes eventyr er underfundige, varme og kloge, som hun selv.

Mødes I på en regnvåd dag, vil hun sørge for at lade solen skinne - med sin allestedsnærværende omsorg, humor, hjælpsomhed og generøse sparring til netværk og forretningsforbindelser.

Hvis du endnu har til gode at møde Regitze; Glæd dig.”

 

February 13, 2010

Rebekka Andreasen Independent Professional, Freelancejournalist (business partner) was with another company when working with you

“Jeg har flere gange med succes brugt Regitze som kilde i artikler, jeg har skrevet. Hun er ærlig, åben og meget kompetent. Og så har hun humor og bid - nøjagtig som de fantastiske og moderne eventyr, hun udgiver. Eventyr, der tryllebinder såvel store som små.”

 

February 11, 2010

Susanne Kjær Owner, KlarKurs.dk (business partner) was with another company when working with you

“Jeg har /har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Regitze, f.eks. i frivilligt arbejde. Hun har spredt sin livsglæde og sit store engagement på en levende og fortryllende facon i 'Café Sygemeldt'.

Deltagerne er tryllebundne når Regitze folder sig ud.”

 

February 16, 2010

Lizette Ottzen Owner, Corners of Wisdom (business partner) was with another company when working with you

“Regitze Schmidt har lavet illustrationer for mit firma og jeg har været meget glad for den indlevelsesevne Regitze har. Hun fangede mit behov inden for kort tid og jeg er yderst tilfreds med resultatet.”

 

May 20, 2009

Sergio Felter (client) Sergio hired you as a Writer/Editor in 2008 Top qualities: Great Results, Personable, Creative

“Regitze has the power to tell fairytales. The book "The tale of The Crooked Zebra" has some wisdom and magic packed in pictures and words. Read between the lines and you will find it. For children it is a readable story about a small African girl. Keep writing these books, it's a gift!”

 

February 11, 2008

Tina Haag Web, writing & editing journalist and editor. Therapist., Self-employed (business partner) was with another company when working with you

“Regitze Schmidt is the only publisher in Denmark focusing solely on fairy-tales, not only for children. She continues the tradition of H.C.Andersen in which fairy-tales are written so skillfully that they can be read by and for children, who will understand them, and the adults reading them can read them an adult level. Anyone who has ever read H.C. Andersen, either in Danish or in a (good) translation, knows that (the very best of) fairy-tales are written this way. This not only ensures that adults don't grow weary of reading the fairy-tales for their kids, this means that you don't HAVE to have a kid to read them. Even as an adult you will enjoy a great experience.

This is the proud tradition Regitze Schmidt is continuing with her publishing company, ABZebra. Regitze Schmidt is remarkable, not only because she is the only one publishing modern fairy-tales in Denmark. She is remarkable because all of the fairy-tales published by ABZebra are simultaneously published in Danish and English immediately making them accessible to an international audience. Because of this and because of her professionalism and hard-working manner, the fairy-tales are published in such far corners of the world as China. Whether you are looking for new and exiting reading materials for children or you simply are enchanted by fairy-tales, in the stories Regitze Schmidt publishes, there is a whole world to discover.

 Ovenstående udtalelser/testimonials er kopieret fra LinkedIN

 

 
Udtalelser om illustrationer
 
 

Danmarks smukkeste frøposer.

Diane – Frøbutikken

 

 

Bamsekalender

Jeg må gang på gang imponeres over din evne til at give liv og personlighed.

Til i én tegning at kunne fortælle en hel historie – så man bare får lyst til at hoppe ind, være der, være med og leve med … du er helt utrolig dygtig !!!

Jeg er allerede helt forelsket i familien Bjørnsen.

Mette Hansen – Skitcho

 

 

Bøger

… og du burde have en pris for dine illustrationer. Jeg ved ikke, hvordan du gør, men de enkle træk og ganske små og få streger er ofte i stand til at vise en meget kompleks situation. Det er ret godt gået.

Lars Find-Andersen

 

 

Symbolik

Efter et kort møde har jeg modtaget de skønneste illustrationer. Regitze har ramt lige, hvad jeg har brug for og ønsket mig.

Illustrationer fulde af humor, men med den dybde og symbolik jeg har behov for. Jeg er fuld af beundring for den indføling og omsorg for mit behov, som Regitze fangede med det samme.

Lizette Ottzen – Corners of Wisdom

 

 

Maleri

Meine liebe Regitze, ich weiss gar nicht wie ich Dir danken soll. Die Malerei von Calvin ist ja wunderschön, ich freue mich gaaanz wahnsinnig darüber.

Dagmar Uhlenfeldt

 

 

Vignetter

Antologien Moderne danske Eventyr II fuldendes af nogle smukt tegnede vignetter, som på fornemste vis illustrerer det karakteristiske ved hvert enkelt eventyr.

Folkeskolen.dk, anmeldelse af Jane Bjerregaard Hjort

 
 
 
Udtalelser fra netværk.
 
 
14.03.2012. Efter at have været områdeguide/områderedaktør for netværket vi-kvinder i Nordsjælland siden 2005, har jeg i marts besluttet at hellige mig Alt-i-tekst.dk.
Jeg bliver naturligvis i vi-kvinder, derfor er det berigende at få sådanne dejlige klap på skulderen ;).
 
Marts 2012:

Jeg sender venlige, positive og opbyggelige tanker og takker for din kæmpeindsats som en vågen, charmerende og allestedsnærværende områdeguide. Kh. Eva Me

--------

Regitze, du er en sjælden, spændende person og du giver så meget til andre mennesker - også stor tak for den store inspiration du har givet mig:-) Kh Merete

--------

Sikke både en dejlig nyhed og en trist nyhed. Dejligt at det går dig rigtig godt i dit tekstfirma, ja dygtig er du, til at jonglere med ord, flot klaret i disse ellers så svære år, med fyringer og stigende ledighed. Jeg ønsker dig altmulig succes med dine nye tekstopgaver.

Tak for alt det du har gjort for os kvinder her i Nordsjælland, som område-guide, du er uerstattelig. Rigtig trist, for os alle, at du har måtte gøre det svære valg at stoppe som område-guide, men heldigvis er du stadig med i vi-kvinder. Stort knus til dig Kissy

--------

Flot at det går dig så godt i din virksomhed, og helt forståeligt at du nu må bruge mere tid på at prioritere de nye, spændende opgaver.

Jeg er som Kissy rigtig ærgerlig over at miste dig som område-guide, men der skal også her fra lyde et kæmpe tak for alle de kræfter du har lagt i at give alle os andre nogle forrygende oplevelser og muligheder. Kærlig hilsen, Louise

--------

Du har været en supergod guide, og det er din skyld at vi kom så godt i gang. Vi har nu godt fat i vores område og jeg ved at der er mange, som er glade for at være med i vi kinder.

Jeg håber vi ses på et eller andet tidspunkt. Hilsen og tak Annelise

-------

Hvor dejligt for dig Regitze......... og klogt og godt at vide og mærke, hvor meget man kan og skal byde sig selv af opgaver. Du bliver savnet i funktionen herinde, men heldigvis findes du jo stadig i netværket: -)

kh, Kirsten

-------
 
Det er dejligt for dig at du har travlt i din virksomhed :-) men jeg er ked af du ikke er områdeguide mere for os - for det har du bare gjort super super godt. Det var pga. din dejlige måde at fortælle om Vi-Kvinder på, at jeg meldte mig ind.
Jeg er glad for at du beholder din personlige profil :-)
Held og lykke med din virksomhed.
Mange hilsner og knus fra
Birgitte
 
--------
 

Først et stort tillykke med væksten i din virksomhed. Det er godt gået i vores krisetider!

Du skal også vide, at du har sat dybe spor i vores netværk med din varme personlighed og etiske holdninger.

Mange tak for al din opbakning og god vind fremover :o)

Charlotte

 
---------
 

Har lige set, at du er gået af som områdeguide. Du har været aktiv og opmærksom. Jeg har lagt meget mærke til dig positivt. Dog vil jeg lige ønske dig tillykke med grunden til din fratræden. Jeg bliver simpelthen både glad og rørt i disse tider, når det går folk rigtig godt med deres arbejde - specielt indenfor dit område. Heldig ja, men med sikkerhed også dygtig. Det er uden tvivl et tab for netværket, at du trækker dig. Lad os håbe, at der komme en anden, der så fint og aktivt kan bidrage.

Rigtig god arbejdslyst.

De bedste tanker, Jette

-----

Tillykke Regitze

Vi kommer dog til at savne dig - heldigvis er du jo tæt på alligevel via mails osv :)

KH Margit

 
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark