Nye indlæg

 

Kemi - og den gode historie

Skrevet af Regitze Schmidt
12-02-2012 17:17

Siger målgruppesøgning dig noget? Benytter du et specielt værktøj til at finde nye kunder? Søger du på erhverv/branche, på CVR-numre, på omsætning, på produktydelser, på alder, på antal medarbejdere, på postnumre eller?kemi

Er du allerede nu blevet meget lang og træt i blikket? I så fald, er det meget forståeligt.

I 80-erne og 90-erne underviste jeg i målgruppesøgning og -kendskab. Derfor har jeg - det gør man jo, når man ved, at man ved - taget det for givet, at jeg kendte min egen målgruppe.

Så sker der det positive, at jeg får en ny kunde fra en helt uventet kant. En kunde som ligger uden for min egen definition på Alt-i-tekst.dk’s (nuværende) målgruppe.

Denne nye – og meget skattede kunde – er kommet, fordi vor kemi er i orden, og fordi tilliden og trygheden er gensidig. En tillid der er opbygget over lang tid.

Det er da dejligt, for den verden min nye kunde repræsenterer, ville jeg under normale omstændigheder ikke indregne i min målgruppe. Men det er det forunderlige i denne tid, at grænser flyttes, og elastikken bliver spændt på den positive måde.

I dag handler det, i en verden der bugner af tilbud, allermest om tillid og tryghed, det giver i sidste ende troværdighed, rummelige og langvarige relationer. Den troværdighed vi får over tid, kan man ikke købe sig til, og opbygning af kunderelationer via tillid kan man ikke søge sig til ved at søge på ”kemi”.

Vil du og din virksomhed ”ses”, så handler det om at skille sig ud på en positiv måde, ved at fortælle den gode historie. Og vi har alle en god historie at fortælle.

Er det ikke sandt? Jo da, den gode historie er der. Ofte skal der blot et professionelt øje til at se den og vinkle den.

Du vil pludselig blive utrolig stolt over det, du laver, når du får fortalt din eller din virksomheds historie på en ny måde.

Ny formel: Tillid + tryghed = troværdighed og den gode historie.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

ABZebra & Alt-i-tekst.dk
Alt-i-tekst.dk & ABZebra | Lergraven 5, DK 3140 Ålsgårde - Danmark